Mindfulness individueel

Volledige 8-weekse training Mindfulness individueel: veel flexibiliteit en ruimte voor jouw persoonlijke proces

Mindfulness op maat: volledige 8-weekse, wetenschappelijk onderbouwde training Mindfulness individueel. Ervaar de waarde van 1-op-1 begeleiding, flexibel leren en diepgaande zelfontdekking. Een persoonlijke reis naar meer innerlijke rust, zelfvertrouwen en veerkracht in je dagelijks leven.

Redenen om mindfulness individueel te volgen

Hoewel een training in een groep ook veel voordelen kan hebben, vind jij het misschien wel veel fijner om mindfulness individueel te volgen. Dat is op zich al reden genoeg.

Of misschien heb je moeite met grote groepen door een sociale fobie of angst, en wil je groeien in een veilige omgeving zonder het gevoel van groepsdruk.

Het kan zijn dat je niet aan een bepaalde tijd of plaats gebonden wilt zijn, of dat je je eigen tempo wilt volgen. Een individuele training geeft veel meer flexibiliteit.

Daarnaast is er bij mindfulness individueel meer ruimte om stil te staan bij waar jij persoonlijk mee worstelt of tegenaan loopt. Ik kan meer inspelen op wat er op dat moment bij jou opkomt.

Mindfulnesstrainer die in de Japanse tuin mindfulness individueel beoefent.

Hoe ik jou begeleid naar meer rust in jezelf

In een individuele training mindfulness gaan we in 8 sessies van 75 minuten samen op pad om mindfulness onderdeel te maken van jouw dagelijks leven.

In de sessies oefenen we ook samen, maar reflecteren we ook vooral op waar jij tegenaan loopt bij het integreren van mindfulness in je leven.

Daarbij begeleid ik je met vriendelijkheid én confronteer ik je met jouw uitdagingen. En volgen we samen stap voor stap de weg naar meer innerlijke rust. Meer over mij als trainer >

Ondersteund door een uitgebreide reader en persoonlijke begeleiding via e-mail tussen de sessies door.

'Deze training heeft mij geleerd om met meer aandacht te leven, te denken en te doen. Dat is heel waardevol! Marc is rustig en geduldig. Hij geeft helder en uitgebreid antwoord op vragen en gaf me hoop wanneer ik de neiging had op te geven.'
Bernice

Aan de slag? Meer informatie? Of wil je eerst even kennismaken?

Bekijk andere trainingen voor meer
ontspanning in je lijf en je leven

Start direct met gratis 5-weekse basistraining Mindfulness

Meer weten over Mindfulness individueel en Mindfulness bij bepaalde klachten?

Ik geef Mindfulnesstraining in de regio van Delft, Rijswijk, het Westland, Den Haag én online.

Click to access the login or register cheese