Wie ben ik?

Een gids die snapt hoe het is om soms verdwaald te zijn

Mijn naam is Marc, mindfulnesstrainer en coach, vader en mens. Zoals ieder mens, loop ook ik soms tegen dingen aan in het leven. Als je gevoelig bent voor de wereld om je heen, kan het soms lastig zijn om je er niet door uit evenwicht te laten brengen, zo weet ik uit ervaring.

Op zoek naar rust in mijn hoofd

Op jonge leeftijd ging ik al op zoek naar manieren om meer rust te vinden in mijn hoofd. En die ontdekte ik gelukkig ook. Zowel in de Westerse wetenschap als in Oosterse wijsheden vond ik verschillende methoden en technieken die mij een basis van rust en vertrouwen brachten die graag met zoveel mogelijk mensen wil delen. Lees hier meer over mijn persoonlijke ervaring >

Dat ik dat nu kan doen vanuit mijn eigen trainings- en coachingspraktijk, brengt me enorm veel voldoening. Ik ben onder andere opgeleid als mindfulnesstrainer, ademtherapeut, coach, wetenschapper en psychomotorisch therapeut. Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging voor mindfulnesstrainers, de VMBN.

Hier kan ik je mee helpen

Mijn grootste kracht is om in korte tijd een veilige sfeer te creëren waarin jij jezelf kunt zijn en je kwetsbaar op durft te stellen. Om vanuit openheid, vriendelijkheid en logisch denken jou tot je eigen inzichten te laten komen en om helder te maken, wat eerder nog ingewikkeld leek.

Vanuit mijn expertise en persoonlijke ervaring begeleid ik jou graag om meer te gaan leven vanuit rust, ontspanning en een diepe innerlijke drive jouw eigen unieke weg te gaan. Wil je me beter leren kennen? Neem gerust contact met me op.

De betekenis achter Silenz

Hoe vind ik rust in mijn hoofd?‘ Dat is de vraag waarmee veel mensen bij mij komen. Met Silenz probeer ik daar antwoord op te geven. Silenz komt uiteraard van Silence: rust, kalmte of stilte. Het vinden van een innerlijke bron van van rust, stilte en ontspanning in jezelf, waar je altijd je dorst aan kunt lessen. Dat is wat Silenz je graag wil brengen.

Het blaadje dat je op verschillende plekken op de website voorbij ziet waaien staat onder andere voor speelsheid. Voor het nieuwsgierige, blije kind in onszelf, waarmee we het contact in de drukte en stress van de huidige maatschappij vaak lijken te verliezen.

Er zit nog veel meer achter de naam en het beeld van Silenz. Nieuwsgierig? Lees verder >

Wist je dat …

  • Ik oorspronkelijk ben opgeleid als bewegingswetenschapper en psychomotorisch therapeut.
  • Ik de pelgrimstocht naar Santiago de Compostella heb gelopen: meer dan 800 km te voet door het noorden van Spanje.
  • Vader zijn voor mij een van de mooiste én een van de moeilijkste ervaringen in mijn leven is.
  • Ik vroeger een poëzieboekje had en mijn opa rond mijn 6e daar al in schreef dat ik me niet zo’n zorgen moest maken om de wereldproblemen.
  • Ik in een half jaar gitaar heb leren spelen en een lied heb geschreven voor de trouwdag met mijn geliefde.
  • Silenz voorheen ‘Siendo’ heette, wat Spaans is voor ‘zijnde’ of ‘aan het zijn’.
  • Ook ik nog regelmatig een coach op zoek die mij spiegelt, inspireert en me zo af en toe weer met beide benen op de grond zet.
  • Mijn interesse voor de Oosterse filosofie voortkomt uit mijn passie voor martial arts, welke ik jarenlang beoefend heb.
  • Mijn interesse voor de Westerse wetenschap voortkomt uit een natuurlijke leergierigheid en dat ik nooit zal stoppen met leren, en mogelijk ook niet met het volgen van opleidingen. 😉
  • Het voor mij altijd een uitdaging is om wat minder serieus en wat meer speels in het leven te staan en dat ik hierin veel leer van mijn zoontje.

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen?

Click to access the login or register cheese