Samenwerking

Silenz heeft goede ervaringen en een fijne samenwerking met de volgende partners.

Avanturijn

Dit is het cursus- en gezondheidscentrum in Utrecht waar Silenz ook mindfulnesstrainingen verzorgt.

Avanturijn is al meer dan 20 jaar een plek waar verschillende cursussen en therapieën op het gebied van geestelijke en lichamelijke gezondheid samenkomen. In het centrum van Utrecht, vlak naast de Dom, kan individueel of in kleine groepen aan het persoonlijk welzijn gewerkt worden.

Je kunt hier ook ruimtes huren. In het prachtige monumentale pand met hoge plafonds bevinden zich 2 zalen en 4 praktijkruimten die sfeervol ingericht zijn.

Meer weten >

Logo van Avanturijn, Cursus- en Gezondheidscentrum in Utrecht waar Silenz ook trainingen mindfulness verzorgt.

Foodtality

Wil jij inzicht in hoe je beter kunt eten? Wil je weten wat jou er van weerhoudt de juiste keuzes te maken? Wil je ook gewoon lekker kunnen eten?

Bij Foodtality krijg je een persoonlijk voedingsadvies op maat waarbij je alles mag eten. Bel of mail me eens voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.

Meer weten >

Logo Foodtality

Fysizo

Voor klachten aan het bewegingsapparaat, zoals pijn of stijfheid is altijd een oplossing. Zelfs als je de hoop daarop al hebt opgegeven. Bij Fysizo wordt je lichamelijk ongemak letterlijk tot op het bot doorgrond. We doorzien daarbij het gehele lichaam. Want last van je knie kan ook zomaar uit je rug of je hoofd komen en andersom.

We luisteren daarom met aandacht naar jouw verhaal. Daarin schuilt namelijk het begin van de oplossing. Samen gaan we op zoek naar hoe jóuw lijf werkt. We pellen jouw klacht af tot aan de oorzaak. Elke behandeling is zo een volgende stap naar het doel: een pijnvrij en soepel leven. En dat bereik je meestal verrassend snel!

Meer weten >

Logo Foodtality

Inner Compass Massage Coaching

Contact als basis voor groei. Inner Compass Massage & Coaching gebruikt voornamelijk massage als tool om te leren luisteren naar jezelf. Door contact te maken met jou raken we naast fysieke lagen, ook emotionele, mentale en spirituele lagen aan waardoor je weer meer contact met je eigen lijf en eigen Zijn ervaart. Door eerlijk te kijken naar wat er is kan dat wat vast zit in je lijf weer vlotgetrokken worden in je wezen, en kun jij weer moeiteloos verder. 

Zit je vast of ben je benieuwd naar wat jouw lichaam je te vertellen heeft? Ik ontmoet je graag!

Meer weten >

Logo Inner Compass Massage Coaching

Merlijn Body & Mind Center

In dit prachtige en rustgevende centrum geeft Silenz de trainingen mindfulness in Delft.

Merlijn verzorgt diverse Body & Mind lessen, zoals Yoga, Pilates, Body Balance, Meditatie en Tai Chi. Lessen om tot rust te komen, of juist als energie bron. Met meer dan 40 lessen per week is er altijd een les die bij je past.

De inrichting en de faciliteiten zijn afgestemd op het in balans brengen van lichaam en geest van de bezoekers. Merlijn is een ontmoetingsplek en biedt ruimte voor een kop thee met een vriend of vriendin. Aangevuld met puur en heerlijk eten en drinken helpen ze je goed te zijn voor je eigen lichaam en geest.

Meer weten >

Logo van Merlijn Body & Mind center, met de naam 'Merlijn' met een figuurtje erboven van iemand in zitmeditatie.

Praktijk voor Mindfulness Utrecht

Silenz geeft samen met Petra Bergs cursussen mindfulness in Utrecht. Je kunt de cursus in een groep volgen of individueel.

In de praktijk van Petra Bergs kun je ook terecht voor coaching rondom een duidelijke (levens)vraag of thema zoals: Balans tussen werk en privé, weer aan het werk na een burn-out, omgaan met angst en boosheid, zelfvertrouwen, keuzes maken, relatieproblemen of sexualiteit.

Als trainer en coach staat Petra voor betrokkenheid, veiligheid en deskundigheid. Haar grootste drijfveer is mensen gedurende een periode te begeleiden in hun proces, waarbij zij haar ervaringen, vaardigheden en kennis als instrument gebruikt.

Meer weten >

Logo van Praktijk voor Mindfulness Utrecht

Snel in Beweging

Joline heeft haar eigen praktijk voor Fysiotherapie en Manuele therapie in Delft. Ze onderscheid zich van andere therapeuten door niet alleen te kijken naar de plek waar de pijn zit, maar juist het hele lichaam te onderzoeken op flexibiliteit en kracht. Op deze manier achterhaalt zij vaak wél de onderliggende oorzaak van de klacht. Vervolgens worden alle knelpunten in het lichaam behandeld om zo de blessure grondig op te lossen. Langdurige, lastige blessures, waar andere medici geen raad mee weten, zijn voor Joline een uitdaging!

Meer weten >

Logo van Joline Snel, Snel in Beweging.

Pin It on Pinterest

Share This