Samenwerking

Silenz heeft goede ervaringen en een fijne samenwerking met de volgende partners.

Foodtality

Wil jij inzicht in hoe je beter kunt eten? Wil je weten wat jou er van weerhoudt de juiste keuzes te maken? Wil je ook gewoon lekker kunnen eten?

Bij Foodtality krijg je een persoonlijk voedingsadvies op maat waarbij je alles mag eten. Bel of mail me eens voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.

Desirée Marsman

Meer weten >

Logo Foodtality

Merlijn Body & Mind Center

Merlijn verzorgt diverse Body & Mind lessen, zoals Yoga, Pilates, Body Balance, Meditatie en Tai Chi. Lessen om tot rust te komen, of juist als energie bron. Met meer dan 40 lessen per week is er altijd een les die bij je past.

De inrichting en de faciliteiten zijn afgestemd op het in balans brengen van lichaam en geest van de bezoekers. Merlijn is een ontmoetingsplek en biedt ruimte voor een kop thee met een vriend of vriendin. Aangevuld met puur en heerlijk eten en drinken helpen ze je goed te zijn voor je eigen lichaam en geest.

Meer weten >

Logo van Merlijn Body & Mind center, met de naam 'Merlijn' met een figuurtje erboven van iemand in zitmeditatie.

Snel in Beweging

Joline heeft haar eigen praktijk voor Fysiotherapie en Manuele therapie in Delft. Ze onderscheid zich van andere therapeuten door niet alleen te kijken naar de plek waar de pijn zit, maar juist het hele lichaam te onderzoeken op flexibiliteit en kracht. Op deze manier achterhaalt zij vaak wél de onderliggende oorzaak van de klacht. Vervolgens worden alle knelpunten in het lichaam behandeld om zo de blessure grondig op te lossen. Langdurige, lastige blessures, waar andere medici geen raad mee weten, zijn voor Joline een uitdaging!

Meer weten >

Logo van Joline Snel, Snel in Beweging.