Over verantwoordelijkheid

Graag willen wij hier even stil staan bij ‘verantwoordelijkheid’ en het maken van keuzes. Silenz heeft als visie dat iedereen zijn of haar eigen verantwoordelijkheid kan nemen voor zijn of haar eigen fysieke en mentale welzijn (of voor wat voor keuzes je ook maakt in je leven). De training en coaching die Silenz aanbiedt is bedoeld om meer inzicht in jezelf te krijgen. De beslissingen en keuzes die je op basis daarvan maakt, zijn altijd aan jou.

We willen benadrukken dat niets moet en dat je niets wordt opgelegd. Suggesties die je op de website of van een trainer of coach krijgt, zijn nooit meer dan dat, suggesties. Het is aan jou om te kijken of het goed voelt, of bij je past om er iets mee te doen. Alles wat je hier krijgt aangereikt is een uitnodiging, nooit een verplichting. Wat je ermee doet is altijd aan jou.

Silenz, en daarmee de coaches en trainers, is niet verantwoordelijk voor gevolgen van acties die genomen worden op basis van de informatie die wordt aangeboden op silenz.nl. Deze informatie kan ook zonder nadere berichtgeving gewijzigd worden. Inzichten en ideeën veranderen nu eenmaal en daarmee ook de informatie op silenz.nl. Het bedrijf is een verlengde van wie wij zijn, en daarmee groeit het mee met onze eigen ontwikkeling en inzichten.

Het kan wel eens gebeuren dat onze informatie fouten bevat. Laat dat ons dan gerust weten. Wij passen dit graag aan.

Verder linken wij regelmatig naar websites, boeken en andere content buiten silenz.nl. Dit doen we met een reden, omdat wij denken dat het inspirerende of behulpzame bronnen zijn. We zijn echter niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze bronnen. Ook wat je hierin leest en de beslissingen die je op basis daarvan maakt, is helemaal aan jou.

Als je je hier niet in kunt vinden, dan vragen wij je om geen gebruik te maken van deze website en de trainings- en coachingstrajecten die hier worden aangeboden.

Download als pdf

Als je wilt kun je de disclaimer als pdf downloaden.

Click to access the login or register cheese

Pin It on Pinterest

Share This
x Logo: ShieldPRO
This Site Is Protected By
ShieldPRO