Mindfulness voor bedrijven

Wanneer je medewerkers in balans zijn, is je bedrijf in balans.
Neem contact op

Ziekteverzuim is voor veel bedrijven een probleem waardoor zowel het bedrijf als de medewerker wordt geraakt. Stress en hoge werkdruk kunnen leiden tot veel uitval van medewerkers door onder andere burn-out en depressie. Ook inefficiënte communicatie kan voor veel frustratie, tijdverspilling en geldverlies zorgen. Mindfulness geeft je als bedrijf een andere manier om hiermee om te gaan en de kern van deze complexe problemen aan te pakken. Silenz biedt hiervoor verschillende trajecten aan. Mindfulness vormt de basis van elk van deze trajecten.

’Marc heeft mij korte oefeningen gegeven waardoor ik rustiger ben en meer gefocust op mijn werk.’

Ervaring van Niels – training mindfulness voor bedrijven

Mindfulnesstraining

Unwind your mind
  • Hoe minder doen, meer op kan leveren.
  • Preventie van burn-out en ziekteverzuim.
  • Ontspannen, effectief en met meer plezier aan het werk.

In een training mindfulness voor bedrijven leren je medewerkers in een intensief traject van acht weken om op een andere manier om te gaan met datgene waar ze in werk en privé tegenaan lopen, waardoor ze meer meer rust en plezier in hun werk ervaren. Gezonde medewerkers leiden tot een gezond bedrijf en viceversa.

w

Communicatietraining

Communicate as one
  • Efficiënter communiceren leidt tot betekenisvollere resultaten.
  • Een groter gevoel van gemeenschappelijkheid en verbondenheid.
  • Daadwerkelijk samenwerken aan een groter doel.

Miscommunicatie zorgt dat er veel dingen niet goed lopen in een bedrijf en er veel energie verspilt wordt aan zaken die niet nodig zijn. Hierdoor wordt er vaak inefficiënt gewerkt en ontstaan er frustraties omdat de zaken niet lopen zoals je zou willen. Leer als bedrijf om “als één geheel” te communiceren.

Coachingstraject

Five steps to balance
  • Erkennen wat er nu is en waar je tegenaan loopt.
  • Op een andere manier leren kijken en nieuwe mogelijkheden zien.
  • Vanuit een basis van rust met vertrouwen weer aan de slag gaan.

Medewerkers kunnen met problemen lopen die ze misschien niet met jou willen bespreken. Of het nu om problemen op het werk of privé gaat, ze hebben uiteindelijk bijna altijd invloed op het werk. Daarom werkt Silenz met individuele coaching om medewerkers in vijf concrete stappen weer in balans te brengen.

Over de trainer

In verschillende onderwijsorganisaties heb ik zelf de stress en hoge werkdruk mogen ervaren. Daarnaast heb ik gezien hoe het vaak mis gaat in de communicatie. Ik weet hoe het er aan toe kan gaan in een grote organisatie en ik weet hoe het anders kan. Vanuit deze ervaring en mijn ervaring met mindfulness, begeleid ik jouw bedrijf graag naar een gezond bedrijf waar met plezier samen gewerkt wordt aan mooie resultaten.

Neem gerust contact met me op om te kijken wat Silenz voor jou kan betekenen. Ik kom graag een keer vrijblijvend langs om de mogelijkheden te bespreken.

marc@silenz.nl
+31 (0)6 13 300 268

Logo van de VMBN, de beroepsvereniging voor mindfulnesstrainers.
Ook voor mindful onderwijs, vanuit zorg en aandacht voor de leerling, de ouders, de docent en de onderwijsorganisatie.

Naar mindful onderwijs >

Click to access the login or register cheese

Pin It on Pinterest

Share This
x Logo: ShieldPRO
This Site Is Protected By
ShieldPRO